• Paste box machine production line
  • Hot stamping unit
  • 17

Didirikeun taun 1997, Guangdong Magnolia paking mesin Co., Ltd. (hereinafter nujul kana Magnolia) geus ditunjuk Cina perusahaan tinggi-tech nasional jeung Guangdong perusahaan téhnologi swasta propinsi, sarta kaliwat sistem manajemen kualitas ISO9001: 2008 ogé lingkungan sistim manajemén ISD14001: 2004. Sababaraha produk geus dibales éta sertipikat CE jeung patén-patén imah jeung luar nagari, oge, geus dileler sababaraha kali duanana hadiah kamajuan téhnologis kota jeung propinsi di kota Shantou jeung propinsi Guangdong.

  • teknologi teknologi
  • regu regu
  • kualitas kualitas

produk Center

pasangan urang

Pasar Bagikeun No.1 di Jepang pasar
No.1 dibagikeun pasar di pasar Koréa Kidul

warta Center

WhatsApp Online Chat !